page:57
sinhi.:0
array(2) { ["logueado"]=> NULL ["urlmem"]=> string(0) "" }
s

Comunidad Laboral

La Comunidad Laboral és el concepte innovador que ja ha revolucionat el mercat laboral a Espanya i Llatinoamèrica. Aquest es basa en la col·laboració i transparència entre empreses, organismes i demandants d'ocupació.

te imaginas una amplia red de portales de empleo presente en 11 paises con mas de 1500 sitios y 115 mil oportunidades de trabajo mensuales

Això és Trabajando.com, la major xarxa de llocs d'ocupació a Iberoamèrica, entre els quals es troben empreses, universitats, instituts professionals, cambres de comerç, associacions gremials, ajuntaments, mitjans de comunicació, entre d'altres.

La incorporació de Universia, empresa del Grupo Santander, a la companyia ens ha permès incorporar a les principals universitats, amb la finalitat de facilitar la inserció laboral dels seus alumnes.

A més, gràcies als portals corporatius, destacades empreses poden reclutar als millors talents i perfils més variats, i els usuaris poden accedir a un ampli nombre d'ofertes laborals.

Les nostres aliances amb cambres de comerç, agrupacions i mitjans de comunicació, també brinden als nostres usuaris una important plataforma amb tecnologia de primer nivell a l'hora de buscar la seva pròxima feina, i atorguen a aquestes institucions la possibilitat de reclutar al personal més idoni per al càrrec o lloc que busquen.

Però Trabajando.com no és només una xarxa d'ocupació, sinó que és una completa plataforma que brinda eficaços serveis per optimitzar els processos de reclutament i selecció, com els Portals Corporatius els programari, GPS, i Gestió de Mobilitat Interna

Sumat a això, Trabajando.com té la seva pròpia àrea de consultoria: HR Consulting, que complementa tots els nostres serveis, oferint un major valor a les empreses a través de serveis a mesura en recerca i selecció d'executius, desenvolupament i formació, entre uns altres.

Finalment, el portal de voluntariat, Ayudando.com, ofereix a les fundacions un lloc que els hi permet publicar diversos projectes. Tot això amb el propòsit d'incentivar, potenciar i professionalitzar el mercat solidari.

A B C D E F G H I J K L
M N Ñ O P Q R S T U V W
X Y Z